søndag 10. mai 2009

Bakgårdsfestivalen

Da var årets hittil beste fest og årets første festival unnagjort. Med pomp og prakt og bag-in-box. Vin av typen rød i boks. Festivalen var full av musikk, herlige mennesker og kunst. Et av kunstverkene var et stort bilde av Jonas Gahr Støre. Kan ikke klage på det! Marianne fortalte nettopp at hun brukte mye tid på festivalen på å undre seg over hvorfor de ikke hadde hengt opp et stort bilde av Trond Giske. Fordi det er ikke en ordentlig festival før Gisker'n kommer og drikker seg full med ungdommene. Et forslag til Bakgårdsfestivalen 2010, there ya go.

Bildedokumentasjon hadde vært fint. MJ hadde med seg kamera, men det ble ikke tatt fram før hjemturen. Hvorfor vet ingen og det skal sies at bildene er en smule ute av fokus. Men det var omtrent søtti andre som tok bilder, så dokumentasjon er det nok av. Hurra! Hyggelig å komme inn i bakgården og se at our friends allerede var de høylytte på festen, og vi ble ønsket velkommet med store mandige og øl-duftende brøl.

Rødvin er en god måte å sette et kunstnerisk preg på en hvit t-skjorte, og i følge Marianne en great conversation-starter! Altså, bra tips: Føler du deg litt alene, og har ingen å prate med på kalas - Tøm litt rødvin på deg selv, og folk kommer løpende.

Jeg har skjønt at å se Audun naken på fest er like vanlig som å kjøpe dasspapir.

Neida så joda. Det var en kongekveld og jeg har innsett at den hangovern jeg har i dag, egentlig var verdt det.

Ingen kommentarer: