onsdag 8. april 2009

Las Vegas Casino

Det er ferie og jeg er på hytta. Hobbyspåkoner hopper fram fra alle hjørner og spår at dette kommer til å bli en rekordfin påske, som kommer til å steike oss syden-brun og skiføret kommer til å være upåklagelig. Så fint for meg da at jeg sitter inne, seint på kvelden og gjør absolutt ingenting. Denne gærne trangen til å sitte litt ekstra våken er helt absurd. Oppesittinga mi kan bare resultere i to ting, og begge to negativ på hver sin måte:


1. Jeg sover lenge, og går glipp av sola, skiføret, en god påskefrokost, påskelunch og middag.


2. Jeg blir vekt av to stk. halv-irriterte foreldre i morgengryet med setninger som "God morgen! God frokost! Du går glipp av sola! VI SKAL MÅKKE!" Også går jeg rundt resten av dagen som en halv-våken zombie.


Egentlig har vi en tredje utvei, som har et positivt utfall, nemlig å skrive seg ferdig fort som fanden, og hoppe rett i sengs. Superdupert.


Jeg velger nummer 3. tusen takk.

Men JA. Grunnen til at jeg satt våken i kveld var djevelens verk fra i fjor, nemlig:


LAS VEGAS STYLE KABAL


Som regel kan jeg styre meg med kabalen (løgn. Det kan jeg absolutt ikke, hvem er det jeg prøver å lure?) Men denne gangen gikk det bare ikke. Jeg har nemlig vært on a roll, og opparbeida meg en staselig poengsum, som jeg skal legge ut her, på bloggen min, sånn at alle skal syns at jeg er dritgod i kabal og elske/misunne meg for evig.


poengsummen er 1474. SLÅ DEN HVIS DU KAN! Jeg urfordrer nemlig.

Ingen kommentarer: