mandag 14. januar 2008

The Burn-Game

Ja, nå som alle endelig var ferdig med den unødvendige leken "gjør noe unødvendig" har vi begynt med en ny lek. Som jeg muligens vil tørre å påstå at er enda mer unødvendig enn unødvendig-leken.
Denne leken begynte egentlig ganske så uskyldig med at Ole og Geir kjeda seg og bestemte seg for å bytte om alt på rommet til Hanne og Poi. Altså speilvende alt. En stund var det enellerannen smarting eller to som satt hele juletreet som stod i peisestua, med glitter og stas, inn på rommet deres. Sist fredag når vi kom hjem fra drammen, kom vi hjem til ett helt ommøbelert rom og en liten lapp der det stod "Velkommen til nytt hjem, hilsen designerspirene". Designerspirene er da Ole og Per Georg. Merkelig nok så er Ole alltid skyldig i disse ommøbelering/dekorasjons-lekene. Derfor i dag, når vi fant ut at Ole-mann ikke hadde låst døra til rommet sitt, tenkte vi at vi skulle ta igjen. Derfor satt vi hele rommet hans ut på gangen, for å si det sånn. Vi flytta senga ut, bordet og de to stolene. Redde opp senga, la en deodorant og en nissedekorasjon på senga, og la sangboka på bordet. Det så egentlig ganske bra ut. Til tross for hvor morsomt det var så burde vi vel egentlig skjønt at noen kom til å ta hevn. Når vi kom tilbake etter å ha sett film, så var sengene til ole (han har to, fordi han bor alene) stablet inn på rommet til Hanne og Poi, + stolene og bordene. Hvis dere hadde sett hvor små rommene er, så hadde dere også ledd.
Greia er vel egentlig også at Ole ikke gadd å flytte sengene tilbake, så nå ligger han der, sammen med Hanne og Poi, og han sover sikkert godt.

Det hørtes forresten ut som en god plan. Natta!

Ingen kommentarer: