tirsdag 20. januar 2009

Corpsegrinder: It's art!

Okeiokeiokei, så hva har skjedd?
Jo, var har begynt med et nytt fag! Et såkalt PSY-fag som bærer det ærverdige navnet Medienes Publikum. Eller noe i den duren. Mandag troppet jeg litt smånervøs opp til auditorium D1. Smånervøs fordi hvis dette faget hadde vært like herlig tørt og crispy som Mediesosiologi, så kan jeg med hånda på hjerte si at dette neste halvåret hadde blitt... superdupert. prikk prikk prikk.

Digresjon:
Mediesosiologi? Jeg har en sterk trang under hver forelesning til å rekke opp handa å si:
"To spørsmål:
1. Ka E egentlig mediesosiologi?
2. KOR DU E I FRA?!"
Digresjon slutt.

Hurra! Medienes Publikum var helt ulikt Mediesosiologi. For det første pratet foreleseren høyt og i et behagelig tempo. Godt motatt. Noe av det første han gjorde var å foreslå filmer vi kunne se og diskutere. Her ble alt blandt annet Rambo-filmene og den nye Hanna Montana-filmen nevnt. Hurramegrundt.
Videre diskuterte vi metal-musikk. Så litt på en dokumentar om metal hvor det var gamle kjerringer som sa:
"Metal-music makes young teenagers want to commit suicide!"
og metal-folk som sa:
"Macbeth has more blood in their shows than we have in our concerts... Geez."
Vi så på cover-arten til Cannibal Corpse, og lærte at de tre første albumene deres er forbudt i Tyskland. Videre i forelesningen surfa vi litt på deiligst.no og var alle enig om at facebook var litt sånn: "Facebook: Lets get drunk & take pictures".
Så ja, great suksess!

Ellers så feira vi siste dagen til Bush i går. Historien her er at vi først kjøpte øl, SÅ huska på at Bush er done-deal. Men hey. Øl er godt.

Nå skal jeg spise en giffel. So long sailor.

1 kommentar:

Maria sa...

<---- angående bildet der oppe. HAHAHA

Æ har ett ord:


FACEBOOK