mandag 29. oktober 2007

... Gjør no' unødvendig!

En ny og spennende lek på Heimtun er "Gjør noe unødvendig- leken".
Den går ut på at når noen sier "gjør noe unødvendig!", så må man altså gjøre noe unødvendig. Dette har vi nå erfart at er en veldig morsom, dog særdeles unødvendig lek.

Leken har også vist seg å være en litt farlig lek. Det har Per Georg erfart, etter 3 timer på legevakta, 400kr i legeregning, krykker og kallenavnet "Cripple".
PG skulle nemlig gjøre noe unødvendig, og bestemte seg for å hoppe ned fra peisen.
Nå går han på krykker.

Andre folk, med litt mer forstand... Nei, vent. Sa jeg forstand? Jeg trekker det tilbake. Andre folk gjør ting som er litt mer teit, litt morsommere, og litt mindre farlig. Bare for å nevne noen unødvendige ting som har blitt gjort:
-> Ole kastet sokken sin i peisen, smurte mr.lee i håret, spiste smør, smurte brunsaus i ansiktet, klipte en betydelig mengde hår fra hanekammen, tømte kaffe på seg selv, kastet ett brettspill med en million små brikker på gulvet, kledde av seg klærne i peisestua, og tømte Hanne og Poi sin skittentøyskurv over hodet.
-> Jo sigve putta en bolle i buksa, og spiste den etterpå. Hentet en potteplante og satt den langt ute på parkeringsplassen, snudde alle stolene i peisestua, spytta i hånda og snorta spyttet opp i nesa, og smurte blomstejord i ansiktet
-> Benedicte slapp en silent ninja (en stille-fis, altså)
ellers er det mye vann på klær og ting i ansiktet,
OGSÅVIDERE.

Og mamma, sånn at du ikke tror at vi holder på med hærverk og roting på skolen: Hele greia med unødvendig-leken er at du må rydde opp igjen. Sånn at det unødvendige du har gjort blir enda mer unødvenig. Sånn som feks når Ole kastet brettspillet på gulvet, det som gjorde det enda mer unødvenig var at han måtte sitte i ett kvarter etterpå å rydde opp igjen.

Andre unødvendige ting som har skjedd?
Vel. På lørdagen hadde vi en slags markedsdag på skolen til inntekt for Abrahamsentret på Gaza. Da gjorde vi forskjellige ting. Teater hadde forestilling, Mote og Design solgte smykker vi hadde lagd, Kunst og Bilde solgte kunst og Rock og Metall blåste flammer. Og det her her dagens historie kommer:

Historien handler om Espen H.
Espen er den på skolen som er best å blåse flammer. Han får lager SVÆRE flammer som han kan holde på lenge. Dette visste Espen på lørdag. Han hadde stort publikum som klappet og oppmuntret. Dette gjorde at Espen ble veldig dristig og overmodig.
Og hva tror du skjedde?
Joda, skjegget til Espen tok fyr. Espen hadde lampeolje på henda, i skjegget, på genseren og generelt over hele seg. Heldigvis var Geir raskt til stede og slukket skjeggbrannen. Espen har nå 1. og 2.grads forbrenninger i ansiktet.
Men han ler av det selv, og han kommer ikke til å få noen varige men. Og det er bra :)

Men uannsett, det var jo litt unødvendig det óg.


Her ser vi Espen før skjegget brant bort.

Ingen kommentarer: